Loading...
Instruktører 2017-08-24T13:14:26+00:00

Møt våre instruktører

Beate
BeateErvik
Beate har jobbet heltid som yogalærer mm hos Yogasenrum i snart 5 år, og er i dag medeier av Yogasentrum As. Beate startet selv med yoga i 2009. Hun er utdannet i tradisjonell indisk yoga og meditasjon, og har de siste årene også fordypet seg i yin yoga.
Nettside:www.yogasentrum.no
Heidi
Heidi Nilsen
Med erfaring fra ulike former for mental trening fant Heidi seg fort hjemme i den fysiske formen for Yoga som nærer både kropp og sjel. Og dele Yoga med andre er å dele glede og Heidi sine klasser er fylt av mye lekenhet og hjerte. Heidi driver Studio Shanti på Gressvik.
Nettside:www.studioshanti.no
Line
LineMinge
Line er innehaver, og yogalærer hos Yogasentrum As. Line har praktisert yoga og meditasjon i mer enn 20 år, og har de siste 14 årene bygget opp Yogasentrum, som i dag består av to veletablerte yogasteder. 
Hun har bakgrunn i bl. annet tradisjonell indisk yoga og meditasjon, og inspireres stadig av yogaens mange muligheter.
Nettside:www.yogasentrum.no
Unni
Unni Grindberg
Unni, 46 år, driver senteret Yoga Balanse på Kråkerøy i Fredrikstad. Siden 2011 har hun drevet med undervisning av hatha yoga underviser til daglig flere yogaklasser i uken, både i Fredrikstad og Sarpsborg.
Nettside:www.yogabalansefredrikstad.no
Alice
Alice Kjølerbakken
Alice driver Solkysten Yoga i Halden.
Hun startet med yoga for 6 år siden, og det har hjulpet hennes i forhold til hennes helse og velvære. Yoga er hennes lidenskap.
Nettside:www.solkystenyoga.no
Gitte
Gitte Ous
Gitte Ous er sertifisert yogainstruktør for barn og ungdom via MediYoga Norge. Hun er også sertifisert MediYoga instruktør, og er utdannet som Energy Yoga instruktør via Elixia Education.
Gitte underviser Yoga for barn, EventyrYoga.
Anette
Anette Manskow Torstensen
Anette er en livsglad og energisk 45 åring som nyter livets utfordringer og muligheter. Yoga har gitt indre ro men også stor livsappetitt. Hun driver og hoder Yogaklasser på AdiShakti i Gamlebyen der hun også tilbyr Ayurvedisk Yogamassasje.
Nettside:www.yogagamlebyen.no/
Mariann
Mariann
Mariann Iren Kristiansen, Yogi i sin beste alder, jordet, rolig og med stor tilstedeværelse. Sertifisert kundaliniyoga instruktør og mor til to flotte gutter.
Yogainstruktør ved Yoga Gamlebyen.
Nettside:www.yogagamlebyen.no/
Vigdis
VigdisLeiulfsrud
Vigdis er utdannet sykepleier og startet med MediYoga i mai 2013, pga. store helseutfordringer. Hun ble så fasinert av denne rolige og innkjennende yogaformen, at hun utdannet seg til instruktør i medisinsk yoga – MediYoga i 2015. Har holdt klasser i MediYoga siden det. Hun var ferdig utdannet som MediYogaterapeut/lærer i mai 2017.
Hun har yogaklasser på Yoga og helseklinikken i Fredrikstad og på Yogaskolen i Sarpsborg.
Nettside:www.yogafredrikstad.no/
Nettside:www.yogaskolenisarpsborg.no/
Cecilie
CecilieZakariassen
Cecilie er offentlig godkjent sykepleier, har fagbrev som omsorgsarbeider, og jobber i dag hos Yogasentrum som instruktør i medisinsk yoga. Hun legger stor vekt på tilrettelegging for den enkelte, slik at alle skal få oppleve mestring og yogaglede
Hun har undervist i yoga i snart 3 år.
Nettside:www.yogasentrum.no/
Gabriela
GabrielaHansen
Gabriela er sykepleier og begynte å praktisere yoga 2007. Yogaen ble fort en viktig del av livet hennes. Gabriela har undervist Ashtanga yoga siden 2012 og driver i dag Gabrielas veldedighetsyoga, der hun tilbyr yogakurs på forskjellige nivåer. På alle kurs betaler deltagerne en lav kursavgift til Gabriela, men med ønske om at eleven også betaler en sum til veldedighet. På høstens kurs så samler hun inn penger til Stines Sofies stiftelse og Barnekreftforeningen Østfold.
Nettside:https://veldedighetyoga.com
Cecilie
CecilieSamrita Aune
Cecilie er utdannet innen Kinesiologi, Hatha Yoga, Yin Yoga, Gravideyoga, Healing, Massasje, Esoterisk Coaching, Neuro Lingvistisk Programmering og Enneagram Coaching/Terapi. Hun har undervist yoga siden 2004, og bringer elementer fra flere av retningene sine inn i praksisen. Lidenskapen hennes er utforsking av det indre mennesket og integrering av sjelen i personligheten. Cecilie arbeider som Yogalærer og som Soul Mentor og tar imot klienter og arrangerer kurs og grupper innen meditasjon og personlig utvikling.
Nettside:www.cecilieaune.com
Ruth
Ruth Rostad
Ruth sitt første møte med yoga var i 2011. Siden har hun praktisert og studert på daglig basis. Jeg mener at alle har godt av å lære yoga og at det tilfører noe positivt i alle menneskers liv. I min undervisning vektlegges økt tilstedeværelse i kroppen, selvinnsikt og utvikling av elevens iboende potensial. Målet er å møte seg selv og være tilstede i øyeblikket.
Ruth underviser yoga i studio Adi Shakti i Gamlebyen.
Nettside:www.yogalicious.no
Sølvi
SølviPalesa Gulbrandsen
Sølvi driver Indigo Velvære og tilbyr yoga for store og små, og et bredt spekter av spa- og velværebehandlinger. Hun er utdannet idrettspedagog, spaterapaut fra Axelsons Bodywork School, barneyogalærer gjennom Oslo Yoga og yogainstruktør i Medisinsk yoga. Sølvi har praktisert yoga, meditasjon og reiki i mange år, og ser på dette som verdifulle verdier i arbeidet med mennesker gjennom yogaundervisning og ulike behandlingsformer.
Sølvi arrangerer yogakurs på Hvaler hele året, både innendørs og utendørs.
Nettside:www.indigovelvære.no
Sunniva
SunnivaHoff
Sunniva har undervist ulike former for yoga siden 2005. Sunniva er svært fascinert av yogaens terapeutiske funksjon og tror ved å jobbe bevisst med kropp og pust kan vi komme i kontakt med vårt dypere sjeleliv.
Yoga for meg er energi, glede og en oppriktig tro på meg selv. Dette ønsker jeg at alle skal oppleve! “
Sunniva kommer gjevnlig til Stido Shanti og underviser i Yoga Super Swing.

Nettside:www.studioshanti.no

Monica
MonicaGreen
Monica har over 28 års erfaring med yoga og behandling.Innenfor yoga er hun over 6 års utdannelse som lærer i klassisk yoga, meditasjon og mindfulness, MediYoga – Medisinsk yoga lærer og terapeut.

Holder kurser og privat veiledningstimer med personlig program. Vært leder av Norsk Yogalærerforbund i flere år. Innehaver av Fredrikstad Yoga og Helse klinikk ved brygga i Fredrikstad sentrum.

Utvikler nå nettstedet stillestyrke.no som har vært en drøm i mange år hvor målet er å hjelpe deg til bedre vaner med mer godfølelse- indre fred og en bedre hverdag gjennom avspenning og meditasjon.

Nettside:www.yogafredrikstad.no
Nettside:www.stillestyrke.no

Rose
RoseMari Jacobsen
Mitt føste møte med yoga kom sent, men godt i en alder av 48 år.
I 2015 ble jeg KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer og tok videreutdanning til barne- og ungdomsyogalærer i 2016. I tillegg er jeg Sertifisert NLP coach og har godkjent opplæring innen Healingmassasje. Mitt ønske er å dele med deg av de verktøyene jeg selv har brukt på min vei fra total utmattelse til overskudd og glede. Du vil lære å lytte til din kropp og gjøre øvelser så godt du kan, uten prestasjoner og krav.
”Du er så mye mer enn du aner at du er.”
Tove
ToveLier
Tove undervisder yogakurs (Yoga med Tove) i en nydelig shala nær Fredrikstad sentrum. Tove ble introdusert for yoga da hun jobbet i gruppetreningsavdelingen i SATS. Hun tok sin første yogautdannelse i 2003. De senere årene har hun fullført Viryayogalærer-utdannelse (RYT200) og tar nå videreutdannelse i Yinyoga (ISHTA).
Tove deltar jevnlig på utdannelser, workshops og yogareiser med spennende yogalærere i inn- og utland. Hun er også utdannet pilatesinstruktør. Tove elsker å undervise og å dele av sin yoga, og er opptatt av at alle skal ha en god og trygg opplevelse på yogamatten.
Sissel
SisselSkofterud
Sissel er utdannet sykepleier. Hun har mange års erfaring som leder og jobber i Tjenesten for funksjonshemmede. Hun har sin utdanning som yogalærer fra Yggdrasil Yogaskole, en treårig klassisk Yoga -utdanning i Oslo og har drevet med yoga siden 1992.
Sissel er innehaver av senteret Yoga Balanse som ligger på Kråkerøy som åpnet i 2016.
Nettside:www.yogabalansefredrikstad.no
Mona
MonaLandstad
Mona har drevet med, undervist og jobbet med trening og fysisk aktivitet i 20 år. Med en enorm glede for bevegelse og frihetsfølelsen det gir, kan du i Monas klasser nyte godt av all hennes kunskap.
Mona tilbyr klasser på Pluss Onsøy treningsstudio og Studio Shanti.
Nettside:www.studioshanti.no
Nettside:www.plussonsoy.no
Guri Nyhaug
Guri Nyhaug har jobbet som Terapeut, Veileder og Yogalærer i hele sitt voksne liv.
Yogareisen har gått via mange lærere og tradisjoner – hovedsakelig, Ashtanga Vinyasa, Vinyasa Flow og i de senere år har en dyp pasjon for Yin Yoga forankret seg. Hun er hovedlærer på Axelson Body Work School sin Yin Yoga Teacher Training og med Rosenmetoden og IKYA Vibrational Medicine (tidl Still Point) som fundament, er hennes lære basert på at kroppen din og dens iboende livsenergi. Bevissthet og intelligens kan åpnes, ekspanderes. Vi er i bunn og grunn er selvhelbredende vesener, en del av naturen, på en oppvåknings reise.
Rune
RuneJon
Med en krevende jobb som nettverkskonsulent kjente Rune fort de positive effektene Yoga hadde å by på. Rune har en praktisk, grundig og stødig tilnærming til Yoga praksis og deler gledelig sin kunskap i sine klasser.
Rune holde ukentlige klasser på Studio Shanti.
Nettside:www.studioshanti.no
Stina
Stina Segerblad
Stina har alltid vært glad i all form for fysisk aktivitet, og har i hele sitt voksne liv vært opptatt av koblingen mellom meningsfull aktivitet og helse. Hun har utdannelse i ergoterapi, pedagogikk, er personlig trener og har jobbet som treningsinstruktør i over 20 år. Yoga ble en del av hennes hverdag i 2008, og hun har siden den gang tatt en rekke kurs og deltatt på ulike workshops i Norge og utlandet. “Yoga is the journey of the self, through the self, to the self”- The Bhagavad Gita Yoga.