Loading...
Instruktører 2018-08-08T16:54:33+00:00

Møt våre instruktører

Beate
BeateErvik
Beate har jobbet heltid som yogalærer mm hos Yogasenrum i snart 5 år, og er i dag medeier av Yogasentrum As. Beate startet selv med yoga i 2009. Hun er utdannet i tradisjonell indisk yoga og meditasjon, og har de siste årene også fordypet seg i yin yoga.
Nettside:www.yogasentrum.no
Heidi
Heidi Nilsen
Med erfaring fra ulike former for mental trening fant Heidi seg fort hjemme i den fysiske formen for Yoga som nærer både kropp og sjel. Og dele Yoga med andre er å dele glede og Heidi sine klasser er fylt av mye lekenhet og hjerte. Heidi driver Studio Shanti på Gressvik.
Nettside:www.studioshanti.no
Line
LineMinge
Line er innehaver, og yogalærer hos Yogasentrum As. Line har praktisert yoga og meditasjon i mer enn 20 år, og har de siste 14 årene bygget opp Yogasentrum, som i dag består av to veletablerte yogasteder. 
Hun har bakgrunn i bl. annet tradisjonell indisk yoga og meditasjon, og inspireres stadig av yogaens mange muligheter.
Nettside:www.yogasentrum.no
Marit
MaritLopez Andersen
Marit Andersen-Lopez startet som Yoga lærer i fredrikstad året 2011. To år senere fikk hun en datter og yogaen støttet henne gjennom svangerskap og fødsel. I dag gjør de Yoga sammen og du finner dem på Yogimommy.
Ingen konkurranse. Ingen som dømmer. For alle som puster kan gjøre Yoga. Yoga er pust og øvelsene er alle laget for pusten. Øvelsene er speilet til pusten.
Unni
Unni Grindberg
Unni, midtveis i livet, driver yogasenteret Yoga Balanse på Kråkerøy Fredrikstad. Yogaen ble en viktig del av livet hennes allerede i år 2000 og hun startet undervise hatha og vinyasa yoga i 2011 etter at hun gjennomførte sin 300 t yogautdannelse. Unni er hektet på Yogaens gode virkining på kropp og sjel og jobber til daglig også med healing, samtaleterapi og coaching på sitt kontor i Fredrikstad.
Nettside:www.yogabalansefredrikstad.no
Malin
Malin Nordheim
Malin har nylig åpnet yogastudioet Humle Yoga på Hvaler. Hun har undervist yoga siden 2014 etter å ha fullført 300 timers utdannelse i Jivamukti yoga, samt 90timers gravid- og barselyoga. I tillegg er hun er utdannet idrettslærer, med master i idrettsvitenskap fra Norges idrettshøyskole. I Malin sine klasser vil du erfare at det fysiske, så vel som det filosofiske og mentale aspektet av yoga, har en verdifull plass.
Nettside:www.humleyoga.no
Anette
Anette Manskow Torstensen
Anette er en livsglad og energisk 45 åring som nyter livets utfordringer og muligheter. Yoga har gitt indre ro men også stor livsappetitt. Hun driver og hoder Yogaklasser på AdiShakti i Gamlebyen der hun også tilbyr Ayurvedisk Yogamassasje.
Nettside:www.yogagamlebyen.no/
Lisen
LisenYdse Christiansen
Lisen tok sin 200RYT utdannelse med Everett Newell ved Zuna Yoga på Bali.
Gjennom flere lange solo-reiser så fant Lisen alltid roen ved havet og det var på sine reiser at hun oppdaget Stand Up Paddle board (SUP) og elsket det fra første stund. Det tok henne videre og hun tok sin SUP Yoga og PaddleFit sertifisering i San Diego.
«Det å kunne kombinere SUP og yoga føles helt naturlig – du flyter med pusten og bevegelsene av vannet som løfter deg og gir styrke. Du finner en balanse som er helt unik».
Mariann
Mariann
Mariann Iren Kristiansen, Yogi i sin beste alder, jordet, rolig og med stor tilstedeværelse. Sertifisert kundaliniyoga instruktør og mor til to flotte gutter.
Yogainstruktør ved Yoga Gamlebyen.
Nettside:www.yogagamlebyen.no/
Vigdis
VigdisLeiulfsrud
Vigdis er utdannet sykepleier og startet med MediYoga i mai 2013, pga. store helseutfordringer. Hun ble så fasinert av denne rolige og innkjennende yogaformen, og utdannet seg til instruktør i medisinsk yoga – MediYoga i 2015 og videre MediYogaterapeut/lærer i mai 2017.
Nettside:www.yogafredrikstad.no/
Nettside:www.yogaskolenisarpsborg.no/
Cecilie
CecilieZakariassen
Cecilie er offentlig godkjent sykepleier, har fagbrev som omsorgsarbeider, og jobber i dag hos Yogasentrum som instruktør i medisinsk yoga. Hun legger stor vekt på tilrettelegging for den enkelte, slik at alle skal få oppleve mestring og yogaglede
Hun har undervist i yoga i snart 3 år.
Nettside:www.yogasentrum.no/
Rose
RoseMari Jacobsen
Mitt føste møte med yoga kom sent, men godt i en alder av 48 år.
I 2015 ble jeg KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer og tok videreutdanning til barne- og ungdomsyogalærer i 2016. I tillegg er jeg Sertifisert NLP coach og har godkjent opplæring innen Healingmassasje. Mitt ønske er å dele med deg av de verktøyene jeg selv har brukt på min vei fra total utmattelse til overskudd og glede. Du vil lære å lytte til din kropp og gjøre øvelser så godt du kan, uten prestasjoner og krav.
”Du er så mye mer enn du aner at du er.”
Nettside:www.tidforbalanse.no
Tove
ToveLier
Tove undervisder yogakurs (Yoga med Tove) i en nydelig shala nær Fredrikstad sentrum. Tove ble introdusert for yoga da hun jobbet i gruppetreningsavdelingen i SATS. Hun tok sin første yogautdannelse i 2003. De senere årene har hun fullført Viryayogalærer-utdannelse (RYT200) og tar nå videreutdannelse i Yinyoga (ISHTA).
Tove deltar jevnlig på utdannelser, workshops og yogareiser med spennende yogalærere i inn- og utland. Hun er også utdannet pilatesinstruktør. Tove elsker å undervise og å dele av sin yoga, og er opptatt av at alle skal ha en god og trygg opplevelse på yogamatten.
Sissel
SisselSkofterud
Sissel er utdannet sykepleier. Hun har mange års erfaring som leder og jobber i Tjenesten for funksjonshemmede. Hun har sin utdanning som yogalærer fra Yggdrasil Yogaskole, en treårig klassisk Yoga -utdanning i Oslo og har drevet med yoga siden 1992.
Sissel er innehaver av senteret Yoga Balanse som ligger på Kråkerøy som åpnet i 2016.
Nettside:www.yogabalansefredrikstad.no
Frode
Frode Henriksen
Frode Henriksen (født 1973) er utdannet MediYogalærer- og terapeut. Han er fra tidligere utdannet akupunktør ved Nejingskolen på Ås og i Spania. Han er også utdannet friskvårds- og massasjeterapeut ved Kroppsterapiskolen på Gran Canaria.
Nettside:www.yogaskolenisarpsborg.no
Shy
ShySayar
Shy Sayar (ERYT-500, YACEP) is a senior yoga therapist, acrobatics teacher, and registered yoga teacher & continuing education provider at the highest level offered by Yoga Alliance. Well into his third decade with yoga, acrobatics and therapeutics, Shy has tens of thousands of hours of experience bringing yoga to students of all levels, treating patients, and training yoga teachers and therapists around the globe.
Nikoline
Nikoline Hassing
Har Tantravaya yogautdannelsen sin fra Hawaii. Hun er glad i å reise, gjøre yoga på spennende steder og tror alle kunne hatt godt av å være litt mer opp-ned! Er nå hjemme i Fredrikstad for å nyte norsk sommer. Nikoline vil i år bli med på festivalen og assistere Rune Jon og Shy Sayar sine Tantravayaklasser.
Mona
MonaLandstad
Mona har drevet med, undervist og jobbet med trening og fysisk aktivitet i 20 år. Med en enorm glede for bevegelse og frihetsfølelsen det gir, kan du i Monas klasser nyte godt av all hennes kunskap.
Mona tilbyr klasser på Pluss Onsøy treningsstudio og Studio Shanti.
Nettside:www.studioshanti.no
Nettside:www.plussonsoy.no
Rune
RuneJon
Med en krevende jobb som nettverkskonsulent kjente Rune fort de positive effektene Yoga hadde å by på. Rune har en praktisk, grundig og stødig tilnærming til Yoga praksis og deler gledelig sin kunskap i sine klasser.
Rune holde ukentlige klasser på Studio Shanti.
Nettside:www.studioshanti.no
Christine
Christine Serigstad
Christine er utdannet danser fra balletthøgskolen i Stavanger og har jobbet både som ballettlærer og utøvende danser siden 2002. Høsten 2017 ble hun uteksaminert fra HiYoga hvor hun besto Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Training course RYT200.
For tiden underviser hun nybegynner Ashtanga klasser ved TOG Yoga i Fredrikstad , samtidig som hun utvikler sitt eget konsept, YogaDans.
Ritu
RituKing
Ritu har praktisert yoga i over 10 år og undervist yoga siden 2012.
Gjennom yoga fant Ritu styrke, fleksibelite og fryktløshet på og av matta. Hun er lidenskapelig opptatt av forholdet til kropp og sinn og å hjelpe andre i å leve et mer tilfredsstillende liv og ta vare på det helhetelige mennesket. Hun er utdannet i Ashtanga Vinyasa yoga og inkorporerer Akhanda, Hatha, og restaurerende yoga i hennes undervisning.
Gen Tubchen
Gen TubchenKelsang
Gen Tubchen er den Nasjonale Åndelige direktøren for den nye Kadampa tradisjonen i Norden. Hun ble ordinert som buddhistisk nonnen i 2003 og har mange års erfaring med meditasjon, inkludert lange perioder i retreat. Tubchen er en erfaren, begavet og inspirerende lærer som har et sterkt ønske om å dele fordelene ved meditasjon med andre. Tubchen kommer og holder jevnlige til Fredrikstad og holder dagskurs i meditasjon. Dette er balsam for hjerte og sjel.
Gabriela
GabrielaHansen
Gabriela er sykepleier og har praktisert yoga siden 2007. Yoga ble fort en viktig del av livet. I sin undervisning ønsker hun å skape et miljø slik at elevene skal føle seg trygge, avslappet og finne gleden med yoga.
Gabriela er utdannet innen Ashtanga yoga, Ashtanga yoga som terapi og yoga for gravide. Hun startet undervise i 2012, og driver Gabrielas veldedighetyoga, der hun tilbyr Yoga Helse og Ashtangayoga.
Elevene betaler en lav kursavgift, med ønske om at de også gir en sum til veldedighet. Siden start så har GVY samlet inn ca 250.000 kr til ulike formål.
På høstens kurs så samler hun inn penger til Barnekreftforeningen.
Hun underviser også for «aktiv på dagtid», Fibromyalgiforeningen og gravid og barselyoga på Embla Helse.
Nettside:https://veldedighetyoga.com
Maria
MariaSørlie Berntsen
Maria forelsket seg i yoga allerede som liten, da hun så sin mor gjøre sine ti yogaøvelser på soverommet. Siden 2002 har hun praktisert ulike former av yoga, som har blitt et fast holdepunkt i livet også utenfor yogamatten. Sommeren 2016 tok hun en Yogalærerutdannelse i Hatha yoga med Yandara Yoga Institute. Hun har også fordypt seg i yinyoga. Maria opplever at yoga har gitt henne økt tilstedeværelse, sinnsro, livskraft og glede. Hun gleder seg til å formidle sin lidenskap for yoga videre til andre.
Monica
MonicaGreen
Monica har over 28 års erfaring med yoga og behandling. Hun har 6 års utdannelse som lærer i klassisk yoga, meditasjon og mindfulness, MediYoga – Medisinsk yoga lærer og terapeut.
Holder kurser og privat veiledningstimer med personlig program.
Utvikler nå nettstedet stillestyrke.no som har vært en drøm i mange år hvor målet er å hjelpe deg til bedre vaner med mer godfølelse- indre fred og en bedre hverdag gjennom avspenning og meditasjon.

Nettside:www.yogafredrikstad.no
Nettside:www.stillestyrke.no

Ruth
Ruth Rostad
Ruth sitt første møte med yoga var i 2011. Siden har hun praktisert og studert på daglig basis. Jeg mener at alle har godt av å lære yoga og at det tilfører noe positivt i alle menneskers liv. I min undervisning vektlegges økt tilstedeværelse i kroppen, selvinnsikt og utvikling av elevens iboende potensial. Målet er å møte seg selv og være tilstede i øyeblikket.
Ruth underviser yoga i studio Adi Shakti i Gamlebyen.
Nettside:www.yogalicious.no
Sølvi
SølviPalesa Gulbrandsen
Sølvi driver Indigo Velvære og tilbyr yoga for store og små, og et bredt spekter av spa- og velværebehandlinger. Hun er utdannet idrettspedagog, spaterapaut fra Axelsons Bodywork School, barneyogalærer gjennom Oslo Yoga og yogainstruktør i Medisinsk yoga. Sølvi har praktisert yoga, meditasjon og reiki i mange år, og ser på dette som verdifulle verdier i arbeidet med mennesker gjennom yogaundervisning og ulike behandlingsformer.
Sølvi arrangerer yogakurs på Hvaler hele året, både innendørs og utendørs.
Nettside:www.indigovelvære.no
Sunniva
SunnivaHoff
Sunniva har undervist ulike former for yoga siden 2005. Sunniva er svært fascinert av yogaens terapeutiske funksjon og tror ved å jobbe bevisst med kropp og pust kan vi komme i kontakt med vårt dypere sjeleliv.
Yoga for meg er energi, glede og en oppriktig tro på meg selv. Dette ønsker jeg at alle skal oppleve! “
Sunniva kommer gjevnlig til Stido Shanti og underviser i Yoga Super Swing.

Nettside:www.studioshanti.no